lawatan sekolah murah

lawatan sekolah murah

Pakej Lawatan Sekolah Murahkami KAISER EDUCATION SERVICES (KES) https://www.facebook.com/PakejLawatanSekolahMurah/ www.wasap.my/601120768414 menawarkan pakej-pakej rombongan sekolah & Aktiviti outdoor ke destinasi pilihan… syarikat kami berpengalaman hampir 4 tahun dan telah banyak menguruskan program-program lawatan sekolah-sekolah tempatan.https://www.facebook.com/PakejLawatanSekolahMurah/ Kami juga boleh mengaturpakej ke destinasi-destinasi lainmengikut permintaan cikgu-cikgu ^^ Kepada cikgu-cikgu sekolah yang inginmendapatkan detail pakej dengan harga menarikatau untuk membuat …

lawatan sekolah murah Read More »

signboard & lightbox super murah

Nak buat signboard/lightbox Murah sangat? Nampak bijak? Awesome? www.kaiserbizresources.comwww.kaiserbizresources.comwww.kaiserbizresources.com Jgn pening2kan Kepala kat mana nak order, kami specialist utk signboard & lightbox kedai, apa2 jenis signboard, itulah kepakaran kami, dah la Murah, servis A++ www.wasap.my/601120768414 Belum pernah gagal utk signboard @ lightbox kedai yg awesome, signboard @ lightbox kedai anda cantik, sy happy, lepas ni …

signboard & lightbox super murah Read More »

4 Tips Agar Signboard Bisnes Anda Tampil Menarik Walaupun Murah

1.Ringkas & Padat. Jangan masukan terlalu banyak elemen di dalam papan tanda anda. Ia hanya menjadikannya serabut dan sukar untuk difahami. Ayat ringkas sahaja sudah cukup. Gunakan design yang ringkas dan padat. Sekali tengok je dah faham. Direct to the point. Terutama bagi orang yang sedang memandu. 2.Text Mudah Baca – Text yang jelas dan …

4 Tips Agar Signboard Bisnes Anda Tampil Menarik Walaupun Murah Read More »

Scroll to Top