Lawatan Sambil Belajar Ke Pelbagai Destinasi Menarik

Kami menyediakan pakej lawatan sambil belajar kepada pelajar untuk lawatan sambil belajar ke semua destinasi yang kami tawarkan. Pakej lawatan sambil belajar ini khas untuk pelajar yang kosnya diambil kira status pelajar yang masih belajar dan masih belum mempunyai pendapatan sendiri.

pakej lawatan sambil belajar murah melaka

Oleh itu kami memberi peluang pakej lawatan sambil belajar ini kepada pelajar-pelajar untuk membuat lawatan sambil belajar ke mana-mana destinasi yang kami ada. Kos yang akan kami berikan adalah lebih rendah dari kos biasa. Walaubagaimanapun  utk anda ikut serta dalam pakej lawatan sambil belajar ini,anda hendaklah membuktikan bahawa peserta adalah rombongan pelajar.

Jika anda merupakan rombongan pelajar univerisiti yang mahu mangadakan untuk tujuan program anda seperti lawatan sambil belajar ke universiti dan sebagainya, kami juga boleh menguruskannya. Sudah banyak pakej-pakej lawatan sambil belajar seumpama itu telah kami aturkan. Sila pilih destinasi dan kami akn sediakan sebut harga terperinci mengenaik lawatan sambil belajar tersebut.

pakej lawatan sambil belajar murah petrosains

Jika anda mempunyai jadual lawatan sambil belajar sendiri, kami boleh aturkan mengikut keperluan anda.

Untuk pertanyaan lanjut, terus hubungi zam no berikut.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *