Membuat Dan Memasang Signboard Kedai

Membuat Dan Memasang Signboard Kedai

Kami merupakan kedai signboard yang menawarkan servis membuat dan memasang papan tanda kedai & office. Untuk tempahan sila datang ke kedai signboard kami di Bandar Puteri Bangi, Kajang. Kami sedia membekal dan memasang signboard atau papan tanda mengikut spesifikasi anda. Servis design turut disediakan.

kedai signboard

Kami sedia menerima tempahan signboard untuk kedai restaurant, butik, kedai tayar, klinik atau apa saja perniagaan yang memerlukan papan tanda di premis

Kenapa Perlu Letak Signboard Dekat Kedai Atau Pejabat Anda?

Banyak kelebihan apabila sesebuah kedai atau pejabat memasang papan tanda. Apabila pelanggan nampak papan tanda bangunan anda, secara tak langsung mereka akan tahu lokasi kedai anda beroperasi dan produk / perkhidamatan anda tawarkan.

Papan tanda juga menjadi  satu daya tarikan kepada sesebuah kedai dan organisasi perniagaan. Ia juga melambangkan keberadaan sesebuah perniagaan di sesuatu tempat.

Disini kami tawarkan harga yang sangat- sangat murah untuk anda yang baru hendak mulakan perniagaan ATAU hendak menukar signboard lama kepada yang baru. Anda boleh pilih singboard yang berlampu atau tidak, terpulang kepada anda untuk pilih yang mana

Antara jenis signboard yg kami buat ialah:

> 3D Acrylic laser cut out

> Acrylic signage with bolt screws

> Neon sign board

> Non-light signboard

> Polycarbonate signboard

> D Lettering with LED Sign board

> 3D Box Up Lettering with board /

> 3D Lettering Sign Board

> 3D metal with sprayed paint

> Outdoor signage

kedai signboardkedai signboard

Buat Tempahan Signboard Sekarang!

Bagi anda yang berada berhampiran kawasan kami iaitu di Putrajaya, Nilai, Seremban Dan Semenyih yang ingin membuka kedai baru dan memerlukan papan tanda perniagaan boleh hubungi kami.

Pemasangan signboard di kawasan Selangor, Kuala Lumpur, Nilai dan Seremban sahaja.

Anda boleh menghubungi EN ZAM – 01120768414 untuk pertanyaan lanjut pemasangan signboard kedai.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *